5 výhod kúpania vo vlastnom bazéne | Marimex.sk
02/330 04 194  Po-Pi 9-17
Menu
Prejdite si našou predajňou v Bratislave
Skúsený a ochotný personál
99% sortimentu máme skladom
Doprava zadarmo pri nákupe nad 120 €

5 výhod kúpania vo vlastnom bazéne

Bazén sa stáva neodmysliteľnou súčasťou záhrad. Dôvodov môže byť hneď niekoľko. Napríklad súkromie pri kúpaní, ľahká dostupnosť či priaznivej obstarávacej ceny niektorých typov bazénov. Poďme sa na ne pozrieť bližšie.

1. Je len váš

Vo vlastnom bazéne vás nikto neobmedzuje. Nemôže sa stať, že budete musieť počúvať celú triedu výskajúcích detí a vyhýbať sa dobre miereným špliechancom vody. Ak chcete relaxovať, v pokoji si nafúknete lehátko a necháte sa unášať po hladine. Ak sa chcete pretiahnuť, nerušene si zaplávate. Váš osobný priestor patrí skutočne len vám.

2. Ste pánmi svojho času

Poznáte tú situáciu, kedy v horúcom dni prídete unavený z práce a jediné, po čom túžite, je rýchle osvieženie? Studený drink je skvelým riešením, ale niečo tomu chýba. Kúpanie je jednoducho nenahraditeľné a schladenie v bazéne by sa práve teraz hodilo. Lenže verejné kúpalisko už má zatvorené. To sa v prípade, že máte bazén na vlastnej záhrade, stať nemôže. Nie ste závislí na žiadnych otváracích hodinách.

3. Zabaví deti

Je vám blízky scenár, v ktorom deti neposlúchajú, pretože chcú k vode, zatiaľ čo vy potrebujete variť, upratovať alebo umývať auto? Vďaka prístupu k vode na vlastnom pozemku môžete zvládnuť oboje. Na záhrade sa vám deti nikam nezatúlajú a navyše ich máte pod dohľadom.

4. Bez pocitu drobnohľadu

Nemáte radi veľké kúpaliska, na ktorých sa na vás upierajú stovky párov očí? Pri kúpaní v pohodlí domova vás nikto nehodnotí a s kľudom si môžete vziať dvojdielne plavky. Zároveň sa nemusíte báť nechať veci bez dozoru na brehu.

5. Svojpomocne a po svojom

Všetko si zariadite presne podľa svojich predstáv. V prípade nadzemných bazénov navyše odpadá starosť s nákladnou výstavbou bazéna. Inštaláciu takého bazéna možno zvládnuť bez zádrheľov, za pár hodín a bez stavebných úprav pozemku.


Prejdite si najkraším showroomom v Bratislave
Skúsený a ochotný personál
99% sortimentu máme skladom
Doprava zadarmo pri nákupe nad 120 €