Vyzrajte na zimnú únavu: 3 tipy pre dokonalú harmóniu tela i mysle | Marimex.sk
02/330 04 194  Po-Pi 9-17
Menu
Prejdite si našou predajňou v Bratislave
Skúsený a ochotný personál
99% sortimentu máme skladom
Doprava zadarmo pri nákupe nad 120 €

Vyzrajte na zimnú únavu: 3 tipy pre dokonalú harmóniu tela i mysle

Cítite, že s blížiacou sa zimou vo vás narastá pocit stiesnenosti, nič sa vám nechce, ste unavení, a navyše na vás útočia bacily zo všetkých strán? Vieme, ako si dobiť baterky a do ďalších dobrodružstiev sa pustiť s novou dávkou energie. Stačí dodržiavať tri zásady zdravého životného štýlu.

1. Kondícia

Postavte si doma vlastné fitness centrum a vybudujte postavu snov. Cvičte kedykoľvek sa vám zachce, v úplnom súkromí a za sprievodu obľúbenej hudby. Odmenou vám bude skvelá kondícia, fyzická zdatnosť a duševná pohoda.

Stačí zvoliť stroj, ktorý bude presne vyhovovať vašim potrebám. Pokiaľ preferujete kardiovaskulárne cvičenie, bude vám vyhovovať bežecký pás, rotopéd alebo eliptický trenažér. V prípade, že hľadáte skôr niečo na posilňovanie, zamerajte sa na posilňovacie lavice, multifunkčné veže, alebo pomôcky v podobe činiek a posilňovacích gúm.

2. Zdravie

Doprajte si čas pre seba a relaxujte v domácej saune. Blahodarné účinky sauny oceníte ako po fyzickej, tak aj duševnej stránke. Pravidelným saunovaním podporíte uzdravovacie schopnosti organizmu, posilníte imunitu a uvoľníte myseľ.

Infračervené žiarenie dokáže pomôcť pri liečbe ekzémov, akné, alebo pri boji s celulitídou. Póry kože sú navyše potením dôkladne prečistené a telo je zbavované veľkého množstva toxínov.

Domácu infrasaunu, alebo fínsku saunu jednoducho postavíte aj v byte. Zaberie asi toľko miesta ako väčšia šatníková skriňa, možno ju jednoducho postaviť do každej miestnosti v byte. Najčastejšie ju ľudia umiestňujú napríklad do kúpeľne, spálne alebo chodby. Kam sa sauna postaví, závisí iba od preferencií majiteľa. Výhodou je, že stavebné povolenie či stavebné úpravy bytu nie sú na inštaláciu domácej sauny vôbec potrebné. Stačí rovná podlaha a temperovaná miestnosť.

3. Relaxácia

Ponorte sa do upokojujúceho bublinkového kúpeľa, uvoľnite myseľ a nechajte telo rozmaznávať vodnými tryskami. Kvalitná hydromasáž prehreje telo, zníži napätie a odbúra stres. Vďaka domácej vírivke ľahko uniknete každodenným starostiam, posilníte pocit vnútornej rovnováhy a budete lepšie zaspávať.

Relaxácia vo vírivke je vhodná na generovanie nových nápadov a podporu mentálnej produktivity. Odpojenie od každodenných starostí v prostredí, ktoré podnecuje zmysly, vedie k väčšej inšpirácii a novým perspektívam.

Nafukovaciu vírivku jednoducho postavíte do interiéru, alebo von a do niekoľkých minút si môžete užívať jej blahodarné účinky. Vzhľadom na to, že je vírivka nafukovacia, je aj veľmi skladná. Vo chvíľach, kedy sa nepoužíva, sa jednoducho vyfúkne, zloží a upratá napríklad do garáže. V okamihu tak uvoľní priestor na iné aktivity.


Prejdite si najkraším showroomom v Bratislave
Skúsený a ochotný personál
99% sortimentu máme skladom
Doprava zadarmo pri nákupe nad 120 €