Infrasauny | Marimex.sk
02/330 04 194  Po-Pi 9-17
Menu
Prejdite si našou predajňou v Bratislave
Skúsený a ochotný personál
99% sortimentu máme skladom
Doprava zadarmo pri nákupe nad 120 €

Infrasauny

Infrasauna prehrieva ľudský organizmus pomocou infračerveného žiarenia. Je vybavená žiaričmi, ktoré sú umiestnené najčastejšie na stenách, ale môžu byť aj v lavici alebo v podlahe. Vydávajú infračervené žiarenie, ktoré prechádza niekoľko centimetrov do ľudského tkaniva a hĺbkovo ho prehrieva. Oproti dlhodobej histórii fínskych sáun sú infrasauny na trhu relatívnymi nováčikmi. Aj napriek tomu však ich razantný nástup vypovedá o širokej využiteľnosti a obľúbenosti hlavne v rodinnom prostredí.
 
Pozrite sa na nasledujúce otázky:
  • Milujete saunovanie ale nemáte veľa času na návštevu wellness centra ?
  • Chceli by ste si postaviť saunu doma, avšak priestorová dispozícia Vašej domácnosti Vám v tom bráni ? 
  • Saunovanie má pozitívny vplyv na Vaše zdravie, ale vlhký a horúci vzduch Vám nerobí dobre ? 
Ak ste aspoň dvakrát odpovedali ÁNO, riešením sa môže stať infrasauna.
 
Čím Vás infrasauny môžu zaujať?
Cena – Obstaranie klasickej sauny je pomerne drahá záležitosť, infrasaunu si môžete zakúpiť aj za čiastku nepresahujúcu 780 €. Ceny sa samozrejme líšia s ohľadom na typ, výbavu a počet osôb, pre ktoré je infrasauna určená.
 
Priestorová a inštalačná nenáročnosť – Infrasauny určené pre jednu alebo dve osoby nezaberú plochu väčšiu ako jeden meter štvorcový. Nepotrebujete prívod vody, kanalizačný odtok a ani špeciálnu elektrickú prípojku so silným samostatným ističom. Na uvedenie do prevádzky stačí obyčajná elektrická zásuvka do siete 230 V.
 
Prevádzka – Hoci sa to môže zdať paradoxné, spotreba domácej infrasauny je minimálna. Jeden saunovací cyklus vyjde v prepočte na pár eur. Doslova. Spotreba infrasauny je porovnateľná s bežnou naparovacou žehličkou.
 
Zdravotný prínos – Použitie infrasauny je vhodné ako na bežné saunovanie, tak aj na prevenciu, liečbu a rehabilitáciu. Znižuje svalové napätie a stuhnutosť končatín, kĺbov a chrbtice. Posilňuje imunitný systém,  detoxikuje organizmus od škodlivých látok a pomáha pri liečbe kožných ochorení. Oproti saunovaniu v saune je infrasaunovanie šetrnejšie, prebieha už pri teplote 60 °C. Prijateľnú teplotu vzduchu v infrasaune ocenia najmä ľudia, ktorým nevyhovuje vysoká teplota klasických sáun.

Zoznam produktov

Prejdite si najkraším showroomom v Bratislave
Skúsený a ochotný personál
99% sortimentu máme skladom
Doprava zadarmo pri nákupe nad 120 €